Skip to main content

Banelægningskonkurrence 2014

| Administrator | Nyheder 2013

Banelægningskonkurrence 2014 giver den fuld gas

Dommerne udfordrer jer til at give jeres bud på den bedste H21E-bane. Terrænet der dystes i er Dronninglund Storskov som hører til i den høje ende på flere måder.
 
Dommerne er alle kendte for deres kompetente evner enten som løbere eller banelæggere eller måske endda begge dele. Så det er bare om at få sig meldt til. Det er en enestående mulighed for at lære og blive bedømt. Måske er det dig der står øverst på skamlen og modtager Hjernen når der afholdes DM-sprint i Lemvig 26. april.
 
DET ER IKKE SVÆRT!
Det gælder blot om at lave den bedst mulige bane. Pointsystemet er sådan indrettet, at der ikke er nogen bestemt løsningsnøgle, men alt det gode, man kan finde på at udfordre løberne med giver gode point. Spørg evt. tidligere deltagere, hvis du ikke har været med før. Der er også en grundig vejledning og hjælp at hente på DOF-hjemmesiden.
 
TILMELDING inden 14. januar 2014
Indbetal 70 kr pr deltager til bankkonto: reg 9385 konto 1465756639 SparNord. Skriv ”BK-2014” og pseudonym i meddelelsen på bankoverførslen.
Send en mail til Anne Marie Hein på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Skriv som emne ”BK-2014” I mailen oplyses navn, konkurrenceklasse, klub, E-mailadresse og pseudonym (vigtigt). Kort, bedømmelseshæfte og vejledning sendes til deltagerne via mail, når deltagerafgiften er gået ind på DOF-konto’en. Husk IKKE at ændre på kortets indstilling!
 
Præmier til de allerbedste og personlig tilbagemelding til alle, hvis det ønskes!
Vandrepræmien ”Hjernen” tildeles den samlede vinder. Den er hos Bjarne Christensen i Silkeborg i øjeblikket.
Ungdomsklassen inkluderer løbere, som i 2014 har startret i H/D-16. Her udloddes pengepræmier på 800, 600 og 400 kr til nr. 1, 2 og 3 i ungdomskonkurrencen. Vinder en ungdomsløber samtidig hele konkurrencen, kan hun (eller han) altså erhverve både hjernen og pengene!
Som sidste år kan man få personlig tilbagemelding efter konkurrencen, hvis det ønskes og dermed kan man bruge konkurrencen som en personlig uddannelse i banelægning.
 
Rutineret og engageret dommerpanel
Som altid bedømmer alle 3 dommere (Kai Ø Laursen, Kent Lodberg og Henrik Markvardsen) alle baner uafhængigt og uden diskussion før resultatet foreligger, hvilket giver den højeste grad af objektivitet og retfærdighed. Der er ikke ændringer i principperne for bedømmelse i forhold til 2013-konkurrencen.
 
indsendt af Lars Thestrup

http://www.do-f.dk/dok/vejled/BK2014_Indbydelse-instruktion.pdf