Skip to main content

Jesper Stamp er ny U-16 landstræner fra 2014

| Administrator | Nyheder 2013

DOFs kommende U-16 landstræner blev i forbindelse med weekendens trænerseminar præsenteret for forbundets øvrige trænere

U-16 træner Gry R. Christensen har efter 2½ år på posten valgt at stoppe som træner i Dansk Orienterings-Forbund. Det har været en periode med mange flotte resultater, men vigtigst af alt, en periode hvor mange unge talenter har fået motivation og inspiration til fremtidig satsning. Forbundet vil gerne sige tak til Gry R. Christensen for hendes store indsats, og håber at andre i fremtiden kan få glæde af hendes kompetencer. Gry R. Christensen sidste officielle arbejdsopgave bliver den åbne U-16 samling i december.

I jagten på en ny træner stod det hurtigt klart at fokus skulle rettes mod den efterhånden gode gruppe af uddannede diplomtrænere i dansk orientering. Valget af ny U-16 landstræner er faldet på Jesper Stamp, Odense OK, der netop har afsluttet sin diplomtræneruddannelse og dermed er klædt godt på til at løfte opgaven.
Jesper Stamp er uddannet lærer og kommer som mange andre orienteringsløbere fra en stærk orienteringsfamilie på Fyn. Han er i forbindelse med sin uddannelse flyttet til København hvor han idag bor. Ved siden af orientering læser Jesper Stamp Læring og forandringsprocesser ved Aalborg Universitet, København.

Jesper Stamp har et indgående kendskab til ungdoms og juniortræning i Dansk Orienterings-Forbund, hvor han både har deltaget som leder på diverse ungdomskurser og sommerlejre, og ad flere omgange været hjælpetræner på både U-16 og Juniorlandsholdsaktiviteter. Sideløbende med dette har Jesper Stamp også været personlig træner for flere unge løbere i dansk orientering.

Dansk Orienterings-Forbund er ikke i tvivl om vi i Jesper Stamp har fundet en stærk træner der kan løfte opgaven efter Gry R. Christensen. Jesper Stamp overtager officielt ansvaret for U-16 landsholdet til nytår, men vil allerede fra den åbne samling i december være med på sidelinjen.