Skip to main content

500 skoleelever løb orienteringsløb i Valbyparken

| Administrator | Nyheder 2013

Skoleidræt Københavns årlige orienteringsløb en kæmpesucces!

Formanden for Orienteringsudvalget under Dansk Skoleidræt i Københavns Kommune, Maria Iben Sell-Petersen beretter fra stævnet torsdag d. 3. oktober i Valbyparken:

Igen i år kunne de københavnske skoleelever deltage i et brag af et orienteringsstævne i Valbyparken i strålende solskinsvejr. Hele 41 klasser fra Københavns kommune var tilmeldt denne 4. sæson, men kun 20 klasser kom igennem nåleøjet, da der bliver flere og flere tilmeldinger for hvert år, så nu udvides der til to dages stævne til næste skoleår.

Stemningen var som altid helt fantastisk og 500 glade børn løb i zig zag rundt i parken, mens OK73´s kyndige folk instruerede alle med høj kvalitet, som Dansk Skoleidræt i Københavns Kommunes Orienteringsudvalg er stolte og taknemmelige over at kunne få hjælp af. Et samarbejde som Københavns Kommune er meget glade for.

Under en fotorunde i terrænet møder formanden for DS KK O-udvalg en gruppe klukgrinende piger i fuldt trav og siger til dem: ”Hvor ser I bare glade ud, piger!”, og de svarer i kor: ”Vi er også glade!”, mens de pisker derudad. Så giver det hele mening!