Skip to main content

Tre danske bronzemedaljer ved WMOC

| Administrator | Nyheder 2013

Og ærgerlig fejl af Claus Hallingdal Bloch

Det var en overordentligt vanskelig sprintfinale, som mødte deltagerne i Sestriere ved WMOC i dag. Kuperede baner, stegende solskin og 2000 meters højde gjorde det ikke lettere at være deltager. Men det slog ikke de danske deltagere mere ud end det blev til tre bronzemedaljer og flere topplaceringer derudover.

Eneste danske herremedalje gik til Mogens Hansen, OK Skærmen Værløse i den stærkt besatte H 70-klasse. Foran var to seje tyskere, vinderen Ernst Odermatt, der var hele 1:30 foran Mogens og WMOC-specialisten Helmut Conrad, der var 13 sekunder foran Mogens. I D 50 vandt Bente Madsen, THOK, bronze, mens Annette Bonde fra Ballerup erobrede klassens 4. plads. Bente var 1:37 efter den suveræne schweiziske vinder, mens Annette var yderligere 46 sekunder efter Bente - så det var tydeligvis en krævende bane. Tenna Nørgaard Landsperg vandt dagens tredje danske medalje i D 40. Et lille minut efter vinderen Veronica Minolu og blot 2 sekunder foran nr. 4. Så et perfekt timet løb af Tenna.

Claus Hallingdal Bloch præsterede en tid, der var 20 sekunder hurtigere end Finlands nr. 19 i sprint ved senior-VM i år Petteri Muukkonen. Desværre var Claus kommet til at springe en post over og blev derfor diskvalificeret. Af andre danske bud på topplaceringer kom Keld Johnsen til at tage et forkert kort og Thomas Jensen røg ind i lidt flere bom end vi lige er vant til fra hans side.

Uofficiel liste over danske topplaceringer:
Klasse\tPlacering\tNavn\t\tKlub
W 40\t3\tTenna Nørgaard Landsperg\tTHOK
W 45\t6\tAnne Maarup\t\tFIF Hillerød
W 45\t8\tMaria Douglas Stilling\tFIF Hillerød
W 50 3 Bente Madsen THOK
M 55\t10\tRolf Lund\t\tHSOK
M 65\t7\tJanne Brunstedt\tOK Roskilde
M 65\t12\tJohn Tripax \t\tOK Roskilde
M 70\t3\tMogens Hansen\tOK Skærmen Værløse

Tirsdag er hviledag ved WMOC og onsdag er scenen skiftet fuldstændigt, når kvalifikationen til lang påbegyndes i bjergene uden for Sestriere.

http://www.wmoc2013.it