Skip to main content

VM-sprint i morgen

| Administrator | Nyheder 2013

Kvalifikation fra kl 8,08 dansk tid

I morgen står der sprint på VM-programmet, og Danmark har store forventninger til dagens konkurrence. Der er kvalifikation fra tidlig morgen/formiddag, dvs 8,08 dansk tid hvor Emma Klingenberg, Faaborg OK starter ud. Derefter Maja Alm, OK HTF, kl 8,15 - og det vil være en kæmpeoverraskelse eller rettere skuffelse, hvis ikke de 2 kvalificerer sig sikkert til finalen, der løbes kl 17,00 dansk tid. Både Emma og Maja hører til blandt favoritterne og da der kun er 70 tilmeldte, hvoraf 45 går i finalen, burde det være sikkert nok.

Hos herrerne starter Andreas Boesen, OK Roskilde ud kl 9,02 og Rasmus Thrane Hansen, Søllerød OK, kl 9,24 som den næstsidste blandt de 107 herrer der er tilmeldt. De burde begge kvalificere sig rimeligt sikkert til finalen, men der sker jo ofte underlige ting i sprint!

I øvrigt vil jeg lige her benytte lejligheden til at henvise til DOFs Web TV, som man både kan finde på forsiden af DOFs hjemmeside - men også direkte via flg link: http://www.youtube.com/dofwebtv. Her man vil kunne få interviews med dagens danske løbere til lang kvalifikation, og desuden er der en headcam optagelse af post 10-13 på herrernes bane, så man kan få et direkte syn på det noget diffuse terræn. Her vil man i øvrigt hele tiden blive holdt opdateret med de seneste nyheder fra den danske trup.