Skip to main content

Stor mediedækning af WOC 2013 fra Finland

| Administrator | Nyheder 2013

Når VM indledes på søndag, kan det også med en dansk vinkel følges tæt på nettet

DOF har valgt at indgå et samarbejde med nogle friske unge fyre, som rejser til Finland for at dække det kommende VM tæt. Anders Schmidt, Asbjørn Mathiasen og Søren Bobach rejser til Finland for at følge op på de gode takter fra sidste års mediedækning. I år er ambitionerne skruet endnu højere op, og der forventes en tæt og professionel dækning af mesterskabet. De tre drenge får to hjælpere med i form af Per Hjerrild og Jonas Munthe, som har indvilliget til at bidrage til nogle fede klip og god stemning i lejren.

Dette års mediedækning tager mange af de sociale medier i brug og drengene kommer til at fokusere på at lave spændende optaktsvideoer, reportager fra løbene, tweete og lave status opdatering på Facebook. Drengene har taskerne tætpakket med udstyr, der gerne skulle give en god indsigt i VM. Det udstyr der skal bruges er bl.a. DOF kameraet, et par GoPro kamera, diverse computere og smartphones.

Lige nu er der planlagt optaktsvideoer til hver distance, som præsenterer de danske løbere og hvilke udfordringer de kommer til at stå overfor. Dernæst kommer der reportager fra finalerne for at opsummere dagen og de danske præstationer. Udover disse videoer forventer drengene at kunne opdatere folk herhjemme gennem billeder og små nyheder via Twitter og Facebook.

Videoerne lægges op på DOF webTV: http://www.youtube.com/dofwebtv og på Facebook kan DOF følges via: http://www.facebook.com/Danskorienteringsforbund . Som noget nyt er der oprettet en Twitter profil til dette formål. Denne kan følges via https://twitter.com/dofWOC2013 og alle tweets skulle gerne ryge direkte på DOF’s Facebook side.