Skip to main content

Ingen stor dag ved EM i MTBO

| Administrator | Nyheder 2013

Ann-Dorthe Lisbygd nr. 19 i svær sprint.

Det blev langtfra nogen stor dansk sprint ved EM i MTBO torsdag. Damernes løb - som jo blev aneret i mandags - blev kørt på ny og desværre kunne vi ikke holde fast i den bronzemedalje som Camilla Søgaard oprindelig kørte sig til. Hendes løb sluttede allerede på vej til post 7, da hun fik en gren i bagskifteren som knækkede. Inden dag havde hun dog ikke kørt optimalt, så det ville under ingen omstændigheder have givet medalje.

Kortet var det samme, men løbet var flyttet mere ud i skoven og bestod af ca. 70 % skov og 30 % urbanrace. Ann-Dorthe Lisbygd kom igennem som nr. 19 efter et løb som langt fra var fejlfrit.
Som i mandags var finske Marika Hara igen i total kontrol og vandt sikkert med over 2 minutter til Ursina Jäggi, Schweiz, mens bronzen gik til den finske veteran Ingrid Stengård, som dermed har taget medalje i alle løb hidtil.

Fredag er sidste konkurrencedag for det danske hold. Vi deltager ikke i lørdagens mix-sprint stafet, hvorfor langdistancen slutter det hele af. I EM regi afvikles den med fællesstart og de danske piger er klar.

16,8 km med 24 poster venter og en vindertid på 80-90 min. Ingen tvivl om at både Camilla og Ann-Dorthe kan blande sig helt fremme, men der er mange om buddet og de helt store favioritter er naturligt igen finske. Men vi får se fredag formiddag som i øvrigt byder på temperaturer oppe omkring de 30 grader.

Starten for damerne går kl. 10.35, herrerne starter kl. 10.30.

http://www.emtboc2013.pl/