Skip to main content

NORT 4 - finalen

| Administrator | Nyheder 2013

Stor dansk dag - og stor dansk skuffelse!!

Lige en kort melding til dem der (forgæves!) har prøvet at følge TV-transmissionen - og som har fulgt "skæve" gps-tracks, som dog viste gode danske resultater.

Herrerne var først - og nærmest sensationelt var Tue Lassen (igen) med helt fremme og blev tilsyneladende delt 2-er 1 sek efter. Men ganske kort efter blev han disket - og via en hurtig forbindelse kan jeg berette, at han blev disket for at "have cuttet et hjørne på vej til 8-eren", ligesom i øvrigt Frederic Tranchand og Carl Godager Kaas (samme sted). Tue er selvfølgelig ærgerlig over både markeringen og den hårde straf, men sådan er det. Derfor hverken bonus-sekunder eller World Cup-points - til Tue. Til gengæld fik Rasmus Thrane Hansen en 5.plads, hans anden podieplacering i løbet af ugen, og vist bedste World Cup-resultat endnu!

Hos damerne var Emma Klingenberg endnu en gang med helt-helt fremme og blev nr 2 efter Simone Niggli efter sågar at have ført store dele af løbet. Ida Bobach blev nr 7 - og Maja Alm vist nr 12. Lige nu er det nemlig blevet svært at få live-resultaterne frem ...

Så dette er bare en service-meddelelse!