Skip to main content

Stor tilfredshed udløser endnu en Find vej-dag

| Administrator | Nyheder 2013

DOF’s klubber har evalueret ’Find vej i Danmark’-dagen 2013. Der er generelt stor tilfredshed og opbakning, og vi afholder derfor igen ’Find vej i Danmark’-dagen i 2014. Sæt kryds ud for den 5. april!

40 orienteringsklubber havde besøg af 3.305 deltagere den 13. april på ’Find vej i Danmark’-dagen 2013. Se billeder fra dagen her.

28 af klubberne har evalueret dagen via et webbaseret spørgeskema.

Af evalueringssvarene fremgår det, at alle klubber er tilfredse eller meget tilfredse med forløbet omkring ’Find vej i Danmark’-dagen. 24 af klubberne vil umiddelbart gerne være med igen i en 2014-udgave, mens de sidste fire ikke ved det endnu.

Der var i samarbejde med Dansk Skoleidræt linet op til en stor skolesatsning med over 13.000 tilmeldte elever på landsbasis, der kunne deltage i et stort skolemesterskab på selve Find vej-dagen. Satsningen blev desværre hårdt ramt af lærerkonflikten.

Alligevel lykkedes det Ringkøbing Skole at finde 1791 poster og dermed bliver suveræn vinder af Find Vej Skolemesterskabet den 13. april. Skolen fik sig den 22. maj en stor oplevelse, da 750 elever først løb orienteringsløb på skolen og derefter fik en surprise-præmie i form af en Shaka Loveless-koncert. Se billeder fra koncert og overrækkelse.

På trods af lærerkonflikten slog vi sidste års deltagerantal på dagen. Der var gennemsnitligt 77 deltagere pr. arrangement i 2013 mod 63 året før. Søllerød Orienteringsklub blev topscorer i år med 177 deltagere.

Pressemæssigt slog vi også sidste års dækning med bl.a. 119 artikler i lokale og regionale aviser, tre tv-indslag på DR1 og TV 2, flere indslag på P4 regionalt, fem artikler i landsdækkende aviser, otte artikler i magasiner og en fin dækning på nettet.

Der skal fra DOF’s hovedbestyrelse og administration samt Danmarks Idrætsforbund lyde en kæmpe tak til alle, der har bidraget til ’Find vej i Danmark’-dagen 2013. Også stor tak til Løberen og Trimtex, som også i 2013 bidrog med flotte sponsorpræmier. Vi glæder os til den 5. april 2014!

Læs hele evalueringen via linket herunder.

http://www.findveji.dk/uploads/EvalueringFindVejDagen2013.pdf