Skip to main content

Udtagelse til VM

| Administrator | Nyheder 2013

Landstræner Lars Lindstrøm har nu udtaget første del af VM holdet - yderligere et par pladser er stadig i spil

Sommerens VM i Finland er landsholdets helt store mål, og DOF stiller med et meget stærkt hold, bestående af løbere på højt niveau. Samtidig er det også et meget ungt og lovende hold, det lover godt for både sommerens resultater og fremtiden.

Hvor det de senere år primært har været kvinderne i dansk orientering, der har vist vejen, suppleres de i år af flere herrer, der har potentiale til resultater på verdensklasseniveau.

Landsholdsledelsen har på nuværende tidspunkt valgt kun at udtage løbere, der gentagne gange har vist højt niveau, og de løbere kan nu rette blikket endeligt mod VM. På damesiden er der et antal distancepladser tilbage, og de kan på et senere tidspunkt besættes af Signe Søes. På herresiden er der to pladser tilbage på sprint samt en enkelt plads på mellemdistance. Fælles for alle pladser gælder, at pladserne ikke fyldes for enhver pris.

"Søren Schwartz har igennem hele sæsonen udvist stor træningsflid og har samtidig løftet sit præstationsniveau markant. Gentagende gange præsterer han på et niveau, der sandsynliggører gode VM resultater. Det belønner vi med en VM-start på langdistance", udtaler landstræner Lars Lindstrøm.

Evt. supplerende udtagelse foretages umiddelbart efter Nordic Orienteering Tour d. 1-8/6.

Damer:
Lang: Emma Klingenberg, Ida Bobach
Sprint: Emma Klingenberg, Maja Alm
Mellem: Ida Bobach, Maja Alm
Stafet: Udtages senere

Herrer:
Lang: Marius Thrane Ødum, Søren Schwartz Sørensen, Tue Lassen
Sprint: Rasmus Thrane Hansen
Mellem: Marius Thrane Ødum, Tue Lassen
Stafet: Marius Thrane Ødum, Rasmus Thrane Hansen, Tue Lassen

Spørgsmål til udtagelsen bedes, senest mandag d. 27/5, rettet til landstræner Lars Lindstrøm på telefon 41 96 93 73.

http://www.woc2013.fi/ssl/woc.nsf/start