Skip to main content

Olympisk hæder til Dansk Orienterings-Forbund

| Administrator | Nyheder 2013

Kronprins Frederik overrakte i dag på Find vej i Danmark-dagen prisen IOC Trophy til DOF for netop det populære og grønne idrætsprojekt Find vej i Danmark

Dansk Orienterings-Forbund modtog i dag prisen 'IOC Trophy - Sport and sustainable development' for det landsdækkende natur- og motionstilbud "Find vej i Danmark".

Overrækkelsen fandt sted ved FIF Hillerøds arrangement på "Find vej i Danmark"-dagen, hvor 43 klubber havde åbnet dørene og inviteret interesserede til at stifte bekendtskab med orientering og "Find vej i Danmark".

Det var DIF's formand Niels Nygaard og HKH Kronprins Frederik, der overrakte prisen, og Kronprinsen berettede selv om sin glæde ved orientering, som Kronprinsen senest prøvede sammen med Prins Christian og Prinsesse Isabella ved "Find vej i Danmark"-dagen 2012.

Formand Helge Søgaard understregede i sin takketale, at prisen tilfaldt hele orienterings-Danmark:

"Den største ære for denne pris til Dansk Orienterings-Forbund bør rettelig tilfalde alle de danske orienteringsklubber, der – som her i FIF Hillerød Orienterings tilfælde – har brugt tusindevis af timer på at tegne kort, lægge ruter og grave pæle med poster ned. Så hvis jeg kunne råbe dagens 42 øvrige Find vej-arrangementer op ville jeg sige klubberne en kæmpe tak for et uforligneligt stykke frivilligt arbejde." Den tak er hermed viderebragt.

Læs pressemeddelelse fra DIF om overrækkelsen via nedenstående link.

Både DR og TV2 Sporten var til stede ved dagens prisoverrækkelse, hvorfor der kan forventes indslag i aftenens sportsnyheder på de to kanaler.

Yderligere nyheder om "Find vej i Danmark"-dagen kommer på hjemmesiden senere i dag

http://www.dif.dk/da/NYHEDER/nyheder/2013/04/20130413_iocpristilfindvej.aspx