Skip to main content

SILVA og DOF udvider samarbejdet

| Administrator | Nyheder 2013

Silva har været en fast og værdsat samarbejdspartner for DOF gennem mange sæsoner og begge parter har fundet det givtigt at fortsætte det gensidige samarbejde - i første omgang for en enkelt sæson.

Den forholdsvise korte aftale skyldes i nogen grad en væsentlig ændring i aftalen, hvor SILVA, udover den forsatte støtte med konkurrencekompasser også støtter vores bedste løbere og ryttere med SILVA pandelamper, således at udøvere kan få glæde af SILVA's intelligente lyssystem, når de skal træne i de mørke timer.
Læs om 'Sprint Plus' lampen her: http://silva.se/products/sport/sprint-plus
 
Udover 'Sprint Plus' lampen, kan udøverne også vælge modellen
'Runner': http://silva.se/products/sport/runner
En utrolig let med stadig lysstærk lampe, der er nem at pakke ned i tasken og tage med til træning de dage, hvor man skal direkte fra studiet og videre til træning. Desuden er batterierne kompatible og man kan således opnå både let vægt og lang brændtid ved at kombinere batteriet fra Sprint Plus den lette 'Runner' lampe.
 
Fra Marcus Haas, Silva's director of international sales, lyder det:
- "Silva glädjer sig åt att arbeta tillsammans med ett av världens bästa lag och att kunna bidra till att underlätta träning och precision i utövandet. Silvas produkter är utvecklade för att användas i svåra förhållanden och av användare med höga krav. Samtidigt ger samspelet med elitidrotten Silva den bästa plattformen för att matcha framtidens behov och önskemål"
 
Spørgsmål vedrørende aftalen kan rettes til Elitekoordinator Bjarne Hoffmann

 
Læs mere om SILVA's professionelle udstyr her: www.silva.se