Skip to main content

Ny medlemskonkurrence er for alle!

| Administrator | Nyheder 2013

DOF skyder ny medlemskonkurrence i gang op til ’Find vej i Danmark’-dagen 2013. Konkurrencen bygger på, at alle orienteringsløbere inviterer familie, venner og bekendte med til orientering.

Den 13. april slår små 40 klubber dørene op til ’Find vej i Danmark’-dagen 2013. Det bliver en fest med gratis arrangementer i hele landet, hvor alle er inviteret med. Succes på den dag og til alle andre åbne arrangementer kræver dog, at så mange som muligt også modtager en invitation.

Med en helt ny medlemskonkurrence opfordrer DOF's Breddeudvalg til, at alle nuværende orienteringsløbere bidrager til, at vi bliver flere i 2013!

Gå ind på Medlem2013.dk og registrer hver gang, du har skaffet et nyt medlem til klubben eller haft en ny med til en åben event, et åbent løb eller til træning.

Start eksempelvis med de personlige invitationskort til ’Find vej i Danmark’-dagen, som er vedlagt februarnummeret af 'Orientering'.

Hvert nye medlem giver dig 5 point i medlemskonkurrencen, og du får 1 point for hver gang, du har taget en ny med til træning eller åbne løb/arrangementer. Det er ikke nok at være arrangør af en åben event eller medlemsregistrator i klubben – man skal selv personligt have inviteret nye med.

Konkurrencen kører i hele 2013. DOF trækker tre gange lod om flotte præmier blandt deltagerne (i juni, september og december). Hvert point tæller som et lod i lodtrækningen.

DOF’s administration opdaterer pointstillingen hver måned og fortæller om de bedste medlemshistorier på hjemmesiden og i nyhedsbreve.

http://www.medlem2013.dk