Skip to main content

World Cup: Alle danskere videre til sprintfinalen

| Administrator | Nyheder 2013

Men desværre er Maja Alm ikke blevet frisk nok til at løbe

De danske landsholdsløbere har i dag løbet kvalifikation til finalen på årets andet World Cup-løb, der er en sprint, som afvikles omkring Government House i centrum af Wellington i New Zealand i morgen, tirsdag.

Alle seks startende danskere kvalificerede sig til finalen, omend det med landstrænerens ord var en lidt "rusten" Tue Lassen, der kvalificerede sig, ligesom Signe Klinting kun lige akkurat kom med i finalen, hvor hun således starter meget tidligt.

De største overraskelser var, at svenskerne Johan Runesson og Erik Rost ikke formåede at kvalificere sig til finalen. Af stjernerne er det ikke kun vores Maja Alm, der er ramt af sygdom. Finlands toer på verdensranglisten, Minna Kauppi, er heller ikke frisk, startede ikke søndag og kommer heller ikke til start i tirsdagens sprintfinale. I Majas fravær glæder vi os til at følge, om Emma Klingenberg kan følge op på sine flotte sprintpræstationer ved NORT i 2012. Billedet viser Emmas målgang ved World Cup løbet søndag.

Ved tirsdagens finale starter kvinderne fra kl. 10.00 lokal tid, mens herrernes første start er kl. 10.50. I begge klasser har 40 deltagere kvalificeret sig til finalen. De eksakte starttider ventes at blive tilgængelige på arrangørernes hjemmeside via linket nedenfor.

http://www.oceania2013.co.nz/