Skip to main content

Låge nr 22: Vikingedyst og Wild West

| Administrator | Nyheder 2012

Vikingedysten 2013

Den traditionelle Vikingedyst er i 2013 flyttet tilbage til den første weekend i juli, således den 37. udgave af dysten foregår fra den 5. - 7. juli omkring Jels.
 
Vi har taget kritikken til os, således at forstå, at vore gæster fra Norge sidste år bebudede, at hvis vi laver begge etaper i Stensbæk vil nordmændene komme i stort tal, så derfor bliver 1. etape i Stensbæk Nord og 2. etape i Stensbæk Syd. - så håber vi vore gæster bakker op om "budskabet"!
 
Kortdistancen fredag aften den 5. juli kommer til at foregå inde på Flyvestation Skrydstrup og her er man også fri for at løbe i brændenælder og brombærkrat!
 
Der er vandrepræmier fra vikingernes tidsalder: Vikingesværd for ungdom - Vikingeøkse for seniorerne, samt Vikingehjælm til den klub som kan mønstre det største hold!
 
Jels skole bliver på vanlig vis stævnecenter og det kan varmt anbefales at se nærmere på Vikingespillets hjemmeside: http://www.jelsvikingespil.dk
 
Indsendt af Jønne / OK HTF
 
 


Så er det igen WILD WEST ÅR !!!

 
  
Billederne viser WW mærket, som alle der gennemfører får, 
samt vinderen af Wild West 2011, Henrik Markvardsen,
 og 25 ganges jubilaren Flemming Nørgaard
Wild West er et langt traditionelt orienteringsløb på ca. 25 km i klitplantager på ældre kort. En udfordende fysisk og psykisk individuel konkurrence.
 
Mange vindere
Alle, der har deltaget i WILD WEST, kender den sitrende spænding kl. 2 om natten umiddelbart før den samlede start.
Alle har de oplevet bom på mange minutter, og alle har de oplevet glæden ved at kunne smide pandelampen ved madkontrollen og fortsætte løbet ind i solopgangen.
Og så har alle selvfølgelig oplevet glæden og tilfredsheden ved at kunne løbe i mål efter mange timers kamp med kort og i udfordrende terræn.
  
I WILD WEST har ALLE fuldførende opnået sejr.
 
Kortere distancer
Udover selve Wild West-løbet er der også 2 kortere distancer, Nordvest på 16-17 km og Prærieløbet på 11-12 km, der begge starter ved solopgang, og hvor konceptet bortset fra natdelen er det samme som i Wild West.
 
Se mere på www.wildwest.dk
 
Dato og terræn offentliggøres snarest.
 
Indsendt af Flemming Nørgaard / OK Pan