Skip to main content

Seniorlandsholdsgrupper 2013

| Administrator | Nyheder 2012

Eliteplan 2013-16 indeholder justerede seniorlandsholdsgrupper. Landstræner Lars Lindstrøm har derfor udtaget i alt 13 løbere til Seniorlandsholdet 2013.

2012 var et super år for danske orientering med mange verdensklasseresultater. Maja Alm vandt sølv til VM på sprintdistancen, hendes første VM-medalje. Emma Klingenberg vandt i september den første danske World Cup sejr i 7 år, sidste gang var Chris Terkelsens sejr i Italien 2005.

Emma Klingenbergs flotte resultater i 2012 betyder at hun er ny kvinde i Verdensklasse gruppen. Udviklingsgruppen er som et led i Eliteplan 2013-16 delt i to grupper, U23- og Elitegruppen. Nye løbere i Elitegruppen er Rasmus Djurhuus og Søren Schwartz, som begge yder en stor indsats for at nå topresultater. Rasmus Djurhuus viste allerede i år i forbindelse med VM, at han er godt på vej.

U23 gruppen siger velkommen til to ny løbere i form af Stine Bagger Hagner og Marius Thrane Ødum. De har begge ved flere lejligheder vist deres potentiale til Junior-VM, og det honoreres nu med fortsat tillid i U23 gruppen.

Verdensklassegruppen:
Emma Klingenberg, Faaborg OK
Ida Bobach, Silkeborg OK
Maja Alm, OK HTF Haderslev
Tue Lassen, Faaborg OK

Elitegruppen
Andreas Boesen, OK Roskilde
Christian Bobach, Silkeborg OK
Rasmus Djurhuus, OK Pan
Søren Bobach, Silkeborg OK
Søren Schwartz Sørensen, FIF Hillerød Orientering

U23 gruppen
Signe Klinting, FIF Hillerød Orientering
Stine Bagger Hagner, Silkeborg OK
Marius Thrane Ødum, OK Øst Birkerød
Rasmus Thrane Hansen, Søllerød OK

Evt. kommentarer bedes rettet til Landstræner Lars Lindstrøm på email Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.