Skip to main content

Landsholdssamling i Göteborg i weekenden

| Administrator | Nyheder 2012

Nyt landsholdsportræt af Søren Bobach

Denne weekend er der landsholdssamling i Göteborg, hvor 25 danske løbere deltager. Landstræner Lars Lindstrøm har sendt flg. om programmet for samlingen, hvor han dog tager forbehold overfor vejrsituationen!

”Både junior og seniorlandsholdene er nu godt i gang med træningen frem mod årets hovedmål EM i Sverige, VM i Schweiz og Junior-VM i Slovakiet. Meget af landsholdenes træning er rettet specifikt mod de vigtige konkurrencer, men det er mindst lige så vigtigt at vi benytter vinteren til at gennemføre grundlæggende o-teknisk træning i nordisk terræn. I år går fællessamlingen i februar derfor til Göteborg, og der vil blive lagt vægt på udfordrende o-tekniske træninger, i et terræn der er væsentlig mere krævende både o-teknisk og fysisk, end det vi kender hjemmefra.

Weekendsamlingen er en fællessamling, men der vil være både fælles og separate aktiviteter. Fokus på samlingen er kompastræning, posttagning og stor træningsvolumen.

Elitecenteret har modtaget DOFs nye GPS tracking udstyr (20 enheder) der vil blive medbragt og brugt i videst muligt omfang – og det er et spændende nyt arbejdsredskab til at evaluere vejvalg og stræktider direkte."

Ugens landsholdsprofil: Søren Bobach
Samtidig er der et nyt landsholdsportræt klar af Søren Bobach som ugens profil, læs det hele: http://landshold.do-f.dk/elite/landsholdsprofiler.asp