Skip to main content

Juniorlandsholdet klar til JEC

| Administrator | Nyheder 2012

Konkurrencen er skærpet dette år.

Juniorlandstræner Emil Thorsen fortalte torsdag kl. 2130 på tlf. fra St. Moritz, Schweiz, at holdet var velankommet til JEC. Man var rejst med sovevogn fra København via Jylland til Basel, hvor man ankom veludhvilet kl. 1130. Herfra gik det videre med busser. Der havde været tid til en enkelt skovtræning.

I morgen fredag står det på en let sprinttræning inden det for alvor går løs med selve sprintkonkurrencen. Første start er kl. 1500. Der skal løbes på et helt nyt kort, hvorfor konkurrencen imødeses med særlig spænding.

Da jeg talte med juniorlandstræneren, havde der netop været holdmøde. Sammensætningen af holdene til lørdagens stafet var blevet aftalt:

Herre

Marius Thrane Ødum, OK Øst Birkerød
Lars Hjerrild, OK Pan
Jakob Ekhard Edsen, Aarhus 1900 Orientering

Magnus Dewett, OK Snab
Joakim Sehested Sie OK Øst Birkerød
Simon Thrane Hansen Søllerød OK

Damer

Emma Klingenberg, Fåborg OK
Stine Bagger Hagner, Silkeborg OK
Ita Klingenberg, Fåborg

Cecilie Friberg Klysner, FIF Hillerød
Nicoline Friberg Klysner, FIF Hillerød
Amalie Tripax, OK Roskilde


Camilla Bevensee OK HTF, der er tilbage på juniorlandsholdet, løber sprint og langdistance men sidder over på stafetten.

Stefan Frands Pedersen afløser en skadet Thor Nørskov. Stefan løber på et blandet hold.

JEC 2012 er Marius Thrane Ødum og Emma Klingenbergs sidste konkurrence på juniorlandsholdet eftersom de fra nytår begge er senior. Dette afspejler deres placering på deres respektive stafethold, hvor man har valgt at satse på at give dem, der formentlig er på holdet til næste år, nye roller.

Juniorlandstræneren har store forventninger til sit holds præstationer, men konkurrencen vil i år blive hårdere. Svenskerne har endelig valgt at satse på JEC og stiller med et stort hold, hvilket Norge også gør. Schweizerne stiller på hjemmebane med intet mindre end 24 løbere.