Skip to main content

Favoritsejre ved DM Mellem

| Administrator | Nyheder 2012

Bobach og Bobach bedst i Brahetrolleborg

Det gik stærkt, da de danske mesterskaber på mellemdistance blev afgjort i skovene hørende til Brahetroleborg gods - lige syd for Nørresø på Sydfyn.

I damesenorklassen, der samtidig var 6. delkonkurrence i TRIMTEX cup blev det den ventede sejr til Ida Bobach, Silkeborg OK. Ida var som så ofte før suveræn med en sejr på mere end 4 minutter. Overraskelsen bestod i, at Signe Klinting, FIF Hillerød, pressede sig ind på sølvpladsen foran Maja Alm, OK HTF Haderslev, der normalt deler førstepladsen med Ida. Endnu et bevis på Signes gode udvikling. 

I herresenior, der ligeledes også løb om point til TRIMTEX cup, viste Søren Bobach, Silkeborg OK,  at formen fra de flotte løb ved VM og O- ringen, fortsat er til stede, da han vandt med hele 48 sekunder foran evigt unge Rune Olsen fra Tisvilde Hegn OK. Søren var fysisk rigtigt godt tilfreds, men lavede teknisk for mang fejl. "Jeg havde nok for meget fokus på fart frem for at læse frem og holde styr på udløbene. Det skal rettes, når vi løber NORT" fortalte Søren efter løbet. Bronzevinderen Rasmus Thrane Hansen var rigtigt godt tilfreds. Det var første gang siden O-ringen han kunne løbe til, så han er fortrøstningsfuld i forhold til NORT, der afvikles i den kommende weekend. Det havde dog været helt perfekt, hvis han også lige havde kunnet holde Rune bag sig. Den lokale favorit Tue Lassen måtte lidt overraskende nøjes med 4. pladsen. " jeg var ikke lige til stede i starten og bommede 1,5 minut på post 2 og så var formen ikke til at løbe det ind igen" fortalte Tue.

Damejunior gav den ventede dobbeltsejr til Emma og Ita Klingenberg fra nærliggende Faaborg OK. "det er bare rigtigt sjovt at løbe o-løb for tiden, men jeg holder lidt igen med træningen for tiden på grund af de mange konkurrencer", fortalte Emma efter løbet. Emma har som sidste års junior et hårdt program med både senior- og junioraktiviteter. Miri Thrane Ødum, OK Øst Birkerød, vandt ifølge de p.t. kendte oplysninger bronze.

I herrejunior, der ligesom damejunior var 7. afdeling i juniorranglisten Løberen League, vandt Marius Thrane Ødum, OK ØST Birkerød, den forventede klare sejr foran Simon Thrane Hansen, Søllerød OK. Jakob Ekhard Edsen, Århus 1900, vandt ifølge de p.t. kendte oplysninger bronze.

Arrangørerne havde nogle udfordringer med tidtagningen, hvilket betød, at præmieoverrækkelsen blev udsat til afholdelse sammen med DM Stafet 15. september. Derfor forbeholdene i teksten ovenfor. De p.t. kendte resultater kan ses på stævnets hjemmeside via linket nedenfor. Løbere, som finder deres tid forkert, opfordres til at henvende sig til arrangørerne.

http://odense-ok.dk/dmmellem2012/