Skip to main content

Medlemskonkurrencen 2012, Juli

| Administrator | Nyheder 2012

I sommerstilheden er det lykkedes Farum OK at få registreret 4 nye medlemmer, og dermed bliver de Månedens Klub Juli for "store" klubber.
Peter Reinholdt fra Frarum OK fortæller:
"Som så mange andre klubber arbejder vi i Farum på at få flere medlemmer igennem at blive mere synlige i den brede offentlighed. Dette har vi blandt andet gjort ved at hoppe med på Findveji-vognen, hvor vi var med i Findveji-dagen i foråret, og laver et nyt arrangement den 25. august. Samtidig forsøger vi os med samarbejder med skoler og beslægtede sportsgrene som motionsløbeklubber og adventure klubber, ligesom vi har en MTBO-afdeling.
At vi er heldige at toppe listen over medlemsfremgang i juli med 4 indmeldelser, må tilskrive at vi netop i den måned har fået en kollektiv indmeldelse fra 3 unge kvinder fra en adventure klub, som vi har et samarbejde med."

Månedens Klub Juli i kategorien "under 100" blev for første gang i denne konkurrence en genganger. Det gør dog ikke præstationen mindre. Klubben er OK Melfar, som blev Månedens Klub Juni, og som igen har øget medlemsskaren med 6 - så nu er de kommet blandt de store med over 100 medlemmer.

Tillykke til begge klubber.