Skip to main content

Masterplan for dansk eliteorientering til debat

| Administrator | Nyheder 2012

Præsentation og debat i forbindelse med DM Mellem lørdag 25. august

Dansk eliteorientering opnår i disse år imponerende resultater på såvel junior- som seniorniveau. Resultater som vi alle kan glæde os over og tillade os at være stolte over, og rigtig mange har en større eller mindre aktie i de flotte resultater.

Gode resultater må dog ikke blive en sovepude, men bør derimod være en inspirationskilde til at gøre arbejdet endnu bedre, så vi også i fremtiden vil kunne glæde os over gode resultater. Derfor arbejder Eliteudvalget i øjeblikket grundigt med at beskrive den fremtidige struktur for DOF’s elitearbejde med fokus på for den enkelte udøver at tydeliggøre vejen fra talent til verdensklasseatlet.

Eliteudvalget vil gerne præsentere hovedlinjerne i og nogle af tankerne bag den masterplan, der er ved at blive udarbejdet på et møde, hvor alle med interesse for elitearbejdet er velkomne til at komme og lytte og komme med egne synspunkter om masterplanen og elitearbejdet.

Mødet finder sted efter afslutningen på DM Mellem lørdag 25. august – og er foreløbigt planlagt til at finde sted på Faaborg Camping kl. 17.00. Endeligt tidspunkt og oplæg vil komme på hjemmesiden i ugen op til mødet.