Skip to main content

Medlemskonkurrencen, 2

| Administrator | Nyheder 2012

Aarhus 1900 Orientering blev månedens klub for klubber med under 100 medlemmer. Klubben havde i maj en medlemstilgang på 6 medlemmer. Her er hvad klubben kan berette om succesen:

Gennem de sidste 3-4 år har vi fået struktureret vores klubtræning. Vi har nu orienteringstræning en gang ugentligt hele året rundt. Hver træning har sit eget tema. Der startes så med lidt tør-træning og instruktion inden medlemmerne sendes i skoven. Efter træningen er der eftersnak, frugt og vand/saft.
I forårssæssonen har vi et introduktionsforløb sammen med den almindelige træning. Der er dog altid – uanset hvornår man som ny dukker op – en erfaren løber klar til at tage imod, introducere og skygge.
Gennem det sidste år har vi arrangeret fællesspisning den første træningsaften hver måned. Det er med til at styrke det sociale samvær i klubben, og det er medlemmerne der på skift laver mad.

Tilgangen af de nye medlemmer kan deles i to. Den ene del finder os på internettet, mens den anden del kommer fordi de kender en eller flere der allerede løber i klubben.

indsendt af Allan Hougaard, formand for Aarhus 1900 Orientering