Skip to main content

Ingen Søren Bobach i dagens A-finale

| Administrator | Nyheder 2012

Forkølelse blandt landsholdsløberne

Desværre har Søren Bobach med meget kort varsel måttet melde forfald til dagens EM-finale i langdistance. Både han, Rasmus Thrane Hansen og Signe Klinting har været noget forkølede de seneste dage, men heldigvis føler Signe sig klar nok til at løbe i dag.

Signe starter 12,28 og Ida Bobach 13,43 og begge er i A-finalen, hvor gårsdagens medaljetagere alle hører til blandt de sidst startende - og mon ikke Simone Niggli må tippes som vinder efter sin overbevisende sejr på mellemdistancen?
I øvrigt fik jeg vist i går gjort Ida Bobach til verdensmester på mellemdistancen, og det er hun sådan set også - men "kun" junior-verdensmester! Som senior er hun "kun" viceverdensmester!

Hos herrerne er der med Sørens afbud ikke dansk delatgelse i A-finalen, hvor der igen må være store forventninger til gårsdagens triumfator Olav Lundanes, som har en forholdsvis tidlig starttid 12,24. Det bliver spændende at se, om franske Thierry Guergiou overhovedet stiller op efter sit afbud i går, og om han overhovedet vil kunne matche den stærke unge nordmand lige nu.

I herrernes B-finale starter (startede!) Søren Schwartz Sørensen 9,20 og Rasmus Djurhuus 9,28, hvorimod Rune Olsen sparer kræfterne til morgendagens sprintfinale.