Skip to main content

EM-holdet er udtaget

| Administrator | Nyheder 2012

Fredagens Silva League i Sverige var sidste chance for at vise sig frem i forhold til EM. Flere danske løbere benyttede chancen og viste et højt niveau.

EM-holdet er udtaget

Fredagens Silva League i Sverige var sidste chance for at vise sig frem i forhold til EM. Flere danske løbere benyttede chancen og viste et højt niveau.

Fredag d. 11/5 rejser seniorlandsholdet til årets første hovedmål, EM. I år afvikles EM i og omkring Mora og Falun i Dalarna Sverige. Holdet rejser afsted med forventninger om at kunne være med i medaljekampen på flere distancer, også selvom foråret har budt på store udfordringer for mange af Danmarks bedste løbere. På forhånd har det været klart at Signe Søes ikke deltager ved EM pga. sin graviditet, ligesom Tue Lassens genoptræning af sin alvorlige skade til DM-Ultralang, kræver fuld opmærksomhed og ikke tillader en EM-deltagelse.

Holdet bliver en god blanding af vores absolut bedste damer, suppleret både af unge lovende nye kræfter og gammel rutine. EM i Sverige giver debut på seniorlandsholdet til Andreas Boesen, der i løbet af vinteren har gjort store fremskridt på Elitecenteret i Århus. Alle øvrige landsholdsløbere har i løbet af årets første måneder vist højt niveau, ligesom træningen er gået godt. Alt i alt, tegerne det godt frem mod EM. Holdet suppleres af Christian Christensen, Claus Bloch, Rasmus Djurhuus, Rune Olsen og Søren Schwartz Sørensen, der alle har præsteret på et højt niveau i forårets største konkurrencer. Holdet er fuld af optimisme inden afrejse til Sverige.

Damer:
Emma Klingenberg, Faaborg OK
Ida Bobach, Silkeborg OK
Maja Alm, OK HTF Haderslev
Signe Klinting, FIF Hillerød Orientering

Herrer:
Andreas Hougaard Boesen, OK Roskilde
Christian Bobach, Silkeborg OK
Christian Christensen, OK Pan Århus
Claus Halligdal Bloch, OK Pan Århus
Rasmus Djurhuus, OK Pan Århus
Rasmus Thrane Hansen, Søllerød OK
Rune Olsen, Tisvilde Hegn OK
Søren Bobach, Silkeborg OK
Søren Schwartz Sørensen, FIF Hillerød Orientering

Distancefordeling:
Mellem:
Emma Klingenberg, Ida Bobach, Maja Alm, Signe Kliting
Andreas Boesen, Christian Bobach, Christian Christensen, Rasmus Thrane, Søren Bobach, Søren Schwartz

Lang:
Ida Bobach, Signe Klinting
Rasmus Djurhuus, Rune Olsen, Søren Bobach, Søren Schwartz

Sprint:
Emma Klingenberg, Maja Alm
Andreas Boesen, Christian Bobach, Christian Christensen, Claus Bloch, Rasmus Thrane, Rune Olsen

Stafet:
Emma klingenberg, Ida Bobach, Maja Alm
Rasmus Thrane, Søren Bobach, resterende løbere udtages efter sprintfinalen.

Spørgsmål til udtagelsen bedes, senest onsdag d. 9/5, rettet til landstræner Lars Lindstrøm på telefon 41 96 93 73, eller Eliteudvalgsmedlem Helge Lang på telefon 44 48 65 62

http://www.eoc2012.se/