Skip to main content

Er du Orienterings nye reporter?

| Administrator | Nyheder 2012

Vil du være med til at lave Danmarks bedste medlemsblad?

På redaktionen bag Orientering har vi en klar ambition: Vi vil lave Danmarks bedste medlemsblad. Nu er det tid til at byde ind, hvis du skal være med til at indfri det mål. Vi har nemlig brug for at udvide redaktionsgruppen med flere frivillige kræfter.

Som reporter på Orientering får du mulighed for at skrive artikler inden for forskellige genrer – blandt andet reportage, portræt, baggrund og nyheder. Du får grundig coaching og efterkritik på dine artikler. Så hvis du går rundt og drømmer om at blive journalist eller bare ønsker at lære mere om god formidling, tilbydes du hermed et styk gratis journalistisk grunduddannelse.

Alle ansøgere er velkomne – unge som ældre, eliteløbere som hyggeløbere. Eneste krav er, at du har lyst til at skrive og gerne vil blive endnu bedre til det. Vi holder redaktionsmøde fire gange om året, hvor vi planlægger de enkelte numre af Orientering. Hvis du er bange for, at det vil være for tidskrævende, skal det ikke holde dig tilbage. Der er mulighed for at byde ind på flere niveauer. Nogle skriver mange artikler, andre skriver få, og det er helt i orden, hvis man i perioder har for travlt og derfor slet ikke leverer til enkelte numre af bladet.

Hvis det lyder som noget for dig, så skriv nogle ord om, hvorfor du skal være med i redaktionen – gerne med et par eksempler på noget, du tidligere har skrevet – og send det til redaktør Tommy Heisz på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Skriv også, hvis du har spørgsmål.