Skip to main content

Sprint-træningslejr

| Administrator | Nyheder 2012

Claus Hallingdahl Bloch og Rasmus Thrane Hansen forbereder sig til EM

I en weekend hvor den øvrige del af EC havde træningslejr i det sydlige Jylland, valgte Rasmus Thrane Hansen, Søllerød OK, og Claus Hallingdal Bloch, OK Pan Århus, at lave deres egen træningslejr med fokus kun på sprint. De to landsholdsløbere satser hårdt på EM, som løber af staben midt i maj, og begge har de sprint som hoveddistance.

Med 7 sprinter fra sent fredag aften til søndag eftermiddag fik de to sprintere fuld valuta for pengene. I alt fik de to løbet 80 km inkl. opvarmning og afjog i løbet af de ca. 45 timer. Træningerne bestod af almindelige sprinter, men også sprint intervaller med samlet start.

For at få så stort udbytte som muligt, opsøgte de to så mange terræner som muligt. Første træning var i Odense på Holluf Pile. Lørdag stod den først på alm. sprint i Faaborg, og derefter først på sprint intervaller i Svendborg, og til sidst en normal sprint i Svendborg. Søndag stod den på sprint intervaller i Faaborg, efterfulgt af alm. sprint i Marielund Syd ved Kolding, og til sidst en alm. sprint i Bygholm Park ved Horsens.

Alle klubberne havde været meget behjælpelige med kort, og landstræner, EC-træner, TC-træner og en tidl. vinder af banelægningskonkurrencen havde været så venlige at lægge nogle udfordrende baner til de to. I Kolding var de endda så heldige, at klubben satte snitzlinger ud til træningen, og leverede et dagen-før nyrevidere kort (i svejset plastlomme)! Som modydelse leverede de to sprintere forslag til kortrettelser til klubberne. Turen var meget vellykket og de føler sig nu begge to rigtig godt rustet i forhold til de udfordringer, der venter til EM.