Skip to main content

Krævende DM Nat med spændende opgør

| Administrator | Nyheder 2012

Trackingen viste igen orientering som publikumssport

Selvom DM i natorientering blev afviklet i mørket i Stenderup Nørreskov øst for Kolding, var der alligevel godt med tilskuere til en spændende afgørelse i de to seniorklasser. Men frem for at stå og fryse ved et koldt skovløberhus, kunne vi sidde hjemme i varmen og følge med på computeren.

I herresenior viste Claus Blochs rutine sig afgørende, da han på den vanskelige bane formåede at holde hovedet mest koldt og endte med at tage guldet, hvorved RunO Olsen fra Tisvilde Hegn OK for tredje gang på to uger blev henvist til sølvpladsen – bag tre forskellige danske mestre. Rasmus Thrane Hansen, Søllerød OK’s GPS-signal så noget pudsigt ud, men Rasmus selv holdt sig på rette vej og endte med netop at skubbe en anden af de unge, Søren Schwartz fra FIF, ned på 4. pladsen.

De, der vil følge en interessant konkurrence anbefales at køre live trackingen fra damesenior med massestart. Man ser, at de 4 pigers tempo ikke er så forskelligt, men Ida Bobachs sikre sejr skaffes ved at hun konstant løber rigtigt i de svære poster. Masha Semak, Farum OK, viste god form. Efter et stort bom på post 1 kæmper hun sig op og ligger faktisk på sølvpladsen 3 poster før mål, men endnu et fatalt bom sender hende tilbage til 4. pladsen, hvorefter en stabilt løbende Inge S. Knudsen belønnes for træningssliddet med en sølvmedalje. Mette Hjerrild sikrede sig bronzen.

I D 20 vandt Stine Bagger Hagner, Silkeborg OK, en flot sejr foran hjemvendte Emma Klingeberg, Faaborg OK. Jakob Ekhard Edsen, Århus 1900, vandt H 20, mens Magnus Dewett, OK SNAB sejrede i H 18.

Officielle resultater i alle klasser er klar via linket nedenfor.

Udvalgte resultater
H 21 12,8 km 26 poster
1.\tClaus Bloch, OK Pan Århus 77,03
2.\tRune Olsen, THOK, 77,52
3.\tRasmus Thrane Hansen, Søllerød OK 78,44

D 21 8,1 km 20 poster
1.\tIda Bobach, Silkeborg OK 59,01
2.\tInge S. Knudsen, Faaborg OK 70,52
3.\tMette Hjerrild, OK PAN Århus 73,01

http://koldingorienteringsklub.dk/index.php/component/content/article/25-underside-arrangementer/159-dm-nat-i-stederup-norreskov