Skip to main content

Hjernen blev i Viborg

| Administrator | Nyheder 2012

Resultatet af DM i banelægning er nu klar.

Lene Stick Nielsen, Viborg OK, må i år videregive "Hjernen", den prestigefyldte vandrepræmie i banelægningskonkurrencen til sin klubkammerat Jess Rasmussen. Jess havde indsendt en rigtig god løsning på et lidt svært problem – en D17-20E bane på 7-8 km i Tved Klitplantage med kun 15 poster! Kortet var venligt stillet til rådighed af Nordvest OK – en stor tak for det. Der var kamp til stregen om sejren og de to nærmeste bejlere var konkurrencens nummer 2 og 3 Henrik Leth Jørgensen, OK Pan Århus, og Lasse Falck Weber, H12, Tisvilde Hegn OK. Det var de små marginaler og det understreger kun, at banelægning ikke har nogen alder – kun talent! At Henrik er en fremragende banelægger vidste vi godt, men en tak skal lyde, fordi han og andre af landets anerkendte banelæggere i årets felt tog sig tid til at vise det.

Lasse Falck Weber vandt jo således ungdomskonkurrencen for H/D 10-16 og klubkammeraten Bertram Kopp Stannum vandt ungdomskonkurrencen for H/D 17-20. Stort til lykke til jer begge med et fint arbejde.

En tak også til dem som ikke vandt eller kom helt så højt på listen, som de måske kunne have tænkt sig. På den igen næste år. Prøv at høre nogle erfarne banelæggere i klubben, hvordan I måske kunne have lavet jeres baner mere spændende og udfordrende. Det er bare med at komme i gang med at øve sig, så I kan klatre opad listen. Næste år kårer vi årets højdespringer – altså den deltager, som lykkes med at klatre flest placeringer opad. Endnu en grund til at komme i gang med at øve sig. Jo før, desto bedre.

Både resultat og baner kan ses via link nedenfor.

http://www.do-f.dk/dok/vejled/bl2012/