Skip to main content

Team Vejle Orientering fik Talentpris

| Administrator | Nyheder 2012

Talentsamarbejdet mellem OK Snab og OK Gorm, TVO, har modtaget Vejle Kommunes Talentpris

Et par glade repræsentanter for OK Snab og OK Gorm kunne ved Vejle Kommunes idrætshædringsfest mandag den 12.3. modtage Vejle Kommunes Talentudviklingspris.
Ud over den fine motivering som formanden for EliteVejle, Per Olesen gav, medfulgte der kontant en check på 5000 kr og noget glaskunst.

Motiveringen for prisen lød således:
EliteVejles talentudviklingspris går i år til et talentsamarbejde, som gennem de sidste par år har haft en fantastisk udvikling.
En af de AFGØRENDE grunde til den positive udvikling er det velfungerende samarbejde mellem to lokale klubber – især har de skabt en dynamisk organisation omkring samarbejdet.
De har arbejdet seriøst med at udvikle projektet og det giver i dag bonus.
De har en klar strategi og målsætning for talentudviklingsarbejdet. De har som nogle af de første implementeret det aldersrelaterede træningskoncept (ATK) i samarbejde med specialforbundet.
De arbejder målrettet med talentudvikling, f.eks. har de indført personlige trænere til de bedste atleter.
Også på trænersiden er der fokus på udvikling, hvor klubben bl.a. arbejder med trænersamtaler og uddannelsesplaner for trænerne.
Der er en voksende talentmasse og klubbens unge talenter har vist store fremskridt. Mange af talenterne har potentialet til ungdomslandsholdene .
Og der er ingen tvivl – hvis klubben kan fortsætte denne udvikling får vi en række store talenter som vil hjembringe mange medaljer.
Sidst men ikke mindst er klubben en god samarbejdspartner ved EliteVejles arrangementer og bakker altid op omkring de aktiviteter der er i eliteprojektet.
Så derfor – EliteVejles talentudviklingspris 2011, går til Team Vejle Orientering.