Skip to main content

Bobach og Bobach på toppen

| Administrator | Nyheder 2012

Søren og Ida vandt begge dage ved Nordjysk 2-dages

I orienteringsverdenen er Nordjysk 2-dages en sikker forårsbebuder. Igen i  år  var der et stort antal norske og svenske deltagere blandt de ca. 1650 deltagere i OK Vendelboernes velarrangerede stævne med løb i Tolne Skov og Tversted Plantage.

Eliteklasserne var fint besat med løbere fra de nordiske lande. Seniorklasserne blev begge dage domineret af Søren og Ida Bobach fra Silkeborg OK.  Specielt for Sørens vedkommende var det glædeligt at se, at de gode takter fra træningslejren i Portugal fortsætter på hjemlig grund. Både tiden på 70 minutter for de 12 km i Tolnes kuperede terræn og den halve tid på søndagens mangepostbane i Tversted var udtryk for højt niveau. Om søndagen slog unge Andreas Boesen, OK Roskilde, endvidere til med en tredjeplads. 

Sørens lillesøster Ida viste tilsvarende høj klasse her i sin debutsæson i seniorklassen, men havde dog heller ikke konkurrence af landsholdskollegerne Maja Alm og Signe Søes. Juniorklasserne talte ikke de stærkeste danske navne, så her dominerede svenske og norske løbere, dog med en fin 3. plads til Jakob Ekhard Edsen, Århus 1900 i søndagens løb.

Næste gang eliten kommer aktion bliver ved Danish Spring i Nordsjælland 24. og 25. marts. Her skal det nye koncept med mellemdistance og hele to stafetter stå sin prøve.

Se alle resultater fra Nordjysk 2-dages via linket nedenfor.

http://www.nordjysk2dages.dk