Skip to main content

Ny samarbejdsaftale med Team Danmark for 2012

| Administrator | Nyheder 2012

På sit bestyrelsesmøde i december vedtog Team Danmark den indgåede samarbejdsaftale med DOF, der betyder, at Team Danmark øger tilskuddet til vores landsholdsaktiviteter med 50.000 kr. i forhold til 2011. Med støtten på 1,3 mio. kr. i 2012 vil landsholdenes aktiviteter have et omfang i nogenlunde samme størrelsesorden som sidste år med tillæg af, at der i lige år også afholdes Europamesterskaber. Disse afvikles i år i svenske Falun i maj måned og bliver dermed den første internationale mesterskabskonkurrence i 2012. Se mere herom i Morten Lassen og Helge Langs flotte landsholdspræsentation via linket herunder.

I den vedtagne samarbejdsaftale med Team Danmark indgår udover økonomien også ekspertbistand indenfor sportsernæring, -psykologi, -fysiologi og -medicin ligesom DOF og Team Danmark i fællesskab har opstillet en række udviklingsmål omhandlende bl.a. nyt fysisk træningskoncept, analyse af niveauet blandt danske herreløbere, fortsat udbredelse af ATK-konceptet, sammenhæng mellem satsning og uddannelse, implementering af elitetrænerfilosofi samt GPS tracking projekt.

https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B17tcFp8a4EsZjI0NDg3ZjUtOThlMy00YWFlLWI5ZjYtNzI2NTFhMjMzM2E1&hl=en_US