Skip to main content

Ingen stor dansk dag på dagens World cup

| Administrator | Nyheder 2011

Maja Alm dog samlet nr 3 i årets world cup.

Det blev ikke nogen stor dansk dag for de danske løbere til dagns mellemdistance. Maja Alm blev nr 8 godt 3 min efter vinderen, unge svenske Tove Alexanderson og Signe Søes var ca ½ min efter som nr 11. Maja ligger dog nr 3 i den samlede stilling før morgendagens sprint, som jo er en af Majas gode discipliner. Der er dog temmelig langt op til de 2 førende svenskere Annika Billstam og Helena Jansson, og ikke ret lant til de efterfølgende. Men altså en god chance for at gentage sin samlede 3.plads fra sidste år. Signe Søes gled til gengæld ned som nr 10, men med et godt løb i morgen, vil hun kunne avancere flere pladser.

Signe Klinting blev nr 38 og Inge Knudsen nr 66.

Hos herrerne blev Tue Lassen bedste dansker som nr 31, små 5 min efter Thirry Georgiou, og med en samlet placering som nr 44 i årets world Cup, er det i skrivende øjeblik lidt usikkert om han er blandt de 40 bedste tilstedeværende løbere i Schweiz. Sigge L. Jensen blev næstbedste dansker som nr 42.

Desværre har jeg i øjeblikket ikke mulighed forr flere oplysninger, og man må selv søge mere på arrangørernes hjemmeside.