Skip to main content

Signe Søes og Maja Alm leverer nye flotte resultat

| Administrator | Nyheder 2011

Signe løber i dagens bedste tid på langdistancen

De danske damer viste endnu en gang, at de tilhører den absolutte verdenselite. På dagens langdistance med 10,6 km jagtstart startede Signe og Maja godt 3 min efter Dana Brozkova efter gårsdagens mellemdistance. Men allerede efter 3,9 km var Signe og Maja kun ca 1 min efter Minna Kauppi, der var nået op til Dana Brozkova.
Denne stilling holdt stort set til mål trods flere spændende butterflies, og Signe kunne spurte i mål som nr 4, mens Maja desværre satte lidt til sidst og sluttede som en dog absolut godkendt nr 7.

Hos herrerne måtte Thierry Guergiou lidt overraskende se sig besejret igen, og denne gang af Marc Laurenstein (Schweiz) som endda var startet som nr 14 på den 16,7 km lange rute. Der var flere spændende langstræk og absolut udslagsgivende og varierede butterflies, hvor der både blev tabt og vundet tid – og der blev faktisk rokeret en del rundt på placeringerne selv om der da også indimellem var en del klyngeløb.

De danske herrer endte lidt langt nede, med Rune Olsen som bedste dansker som nr 37, 14,08 efter vinderen og med Rasmus Thrane Hansen som nr 38. Dagens uheldige dansker var imidlertid Tue Lassen, der efter en rigtigt god start, hvor han var avanceret fra nr 32 til nr 15 fik en kraftig forstuvning og måtte udgå. På stræktiderne indtil da kan man se, at han har løbet stærkt og faktisk på dagens 8. bedste tid, da han måtte lade sig køre tilbage til stævnepladsen.

Man kan se samtlige resultater, stræktider og gps-tracking via nedenstående link – og det er faktisk sjovt at følge trackingen på de spændende baner.

http://www.owcliberec2011.cz/