Skip to main content

World Cup- løb i Tjekkiet denne weekend

| Administrator | Nyheder 2011

Maja Alm og Signe Søes skal mindst forsvare deres top 10-placeringer

Denne weekend er der årets 7. og 8. afdeling i World Cup, i Liberec i Tjekkiet - med mellemdistance om lørdagen og langdistance (med jagtstart) om søndagen.

Det er et pænt stort dansk hold der tog afsted i torsdags, 4 damer og 8 herrer. Ida Bobach var oprindeligt udtaget, men hendes skadede fod har bevirket, at hun først forventes at støde til holdet på mandag i Schweiz. Ellers er det som til WOC mange unge løbere der præger billedet og som skal prøve at leve op til de flotte resultater til WOC.
Et spændende, helt nyt navn på seniorlandsholdet er 20-årige Marius Thrane Ødum fra OK Øst, der har vist helt forrygende form siden et måske lidt skuffende junior VM. Han er utvivlsomt en af de herreløbere, der forventes at blive fast landsholdsløber på det talentfulde, unge hold og det skal blive rigtigt spændende at se, hvordan han klarer sig i sin landsholdsdebut.

På herresiden er der udover WOC-løberne Tue Lassen (Faaborg OK), Christian Christensen (OK Pan), Rasmus Thrane Hansen (Søllerød OK) og Søren Schwartz Sørensen (Fif Hillerød), et gensyn med Christian Bobach (Silkeborg OK), Rune Olsen (Tisvilde Hegn OK) og Sigge Lundahl Jensen (Fif Hillerød). Christian Bobach har været skadet det meste af året, og deltager da også kun i mellemdistancen lørdag, og hans bror, Søren Bobach, er desværre fortsat skadet og forhindret i at deltage. Tue Lassen er bedst placeret i World Cup som nr 37 og forventes da at kunne forbedre sin placering på mellemdistancen, hvor han blev nr 7 til WOC. Men her må alle nationer dog stille med 8 løbere i modsætning til 3 ved WOC.

De største forventninger er der som sædvanlig til de danske damer, hvor Maja Alm (OK HTF) ligger nr 6 og Signe Søes (OK Pan) nr 8 i World Cup. Maja fik 2 podieplaceringer til WOC og Signe vil helt sikkert gerne vise lidt mere end til WOC, og det vil være lidt overraskende hvis de ikke begge blander sig i topplaceringerne i Tjekkiet. Derudover er Signe Klinting (Fif Hillerød) og Inge Knudsen (Faaborg OK) udtaget.

De danske starttider er:

Damer (5,5 km - forventet vindertid 37 min)

10,07 Inge Knudsen
10,15 Signe Klinting
11,13 Signe Søes
11,17 Maja Alm

Herrer (6,7 km - forventet vindertid 37 min)

10,42 Marius Thrane Ødum
11,02 Christian Bobach
11,18 Sigge Lundedal Jensen
11,44 Rune Olsen
11,46 Søren Schwartz Sørensen
11,48 Christian Christensen
12,16 Rasmus Thrane Hansen
12,28 Tue Lassen

Der skulle være live resultater og web TV via nedenstående link.

http://www.owcliberec2011.cz/index.php?menu=middle