Skip to main content

Søøøølv!!!!!!

| Administrator | Nyheder 2011

Superfantastiske Ida!

Det blev en fantastisk dansk dag, da Ida Bobach med en tidlig start lagde en standard, som kun Helena Jansson fra Sverige kunne matche. Det var dog ufatteligt spændende for de danske tilskuere, som var helt oppe at køre over Idas gode udlæg, flotte mellemtider og stærke afslutning. En del andre løbere var hurtigere på mellemtiderne, men fik bommet sig væk før publikumsposten - eller på den ellers tilsyneladende nemme lille sløjfe. De danske tilskuere var også nervøse for at Helena Jansson skulle trække flere med, men Helena bommede også lidt - selv om hun alligevel var ca 1½ min foran Ida i mål.

Til sidat var det kun finske Minna Kauppi, der på langdistancen havde opgivet uden at have fundet 1.posten, men som her havde bedre mellemtider end Ida, også ved publikumspassagen, men det viste sig at Ida virke
lig havde løbet en super sidste sløjfe.

Men Minna løb sig helt ud af medaljerne og blev kun nr 4.

Idas superløb

Da Ida endelig kunne juble over sølvet, fortalte hun, at hun faktisk ikke havde bommet overhovedet. Hun havde været lidt i tvivl nogle gange, men havde altid stoppet op i tide og derved fået gjort det rigtige, hvor andre bare bommede. På den sidste sløjfe havde hu8n følt sig træt, men den danske jubel og opmuntring havde givet hende vinger - og hun havde bare ikke bommet.

I lyset af Idas fantastiske præstation, er man lige ved at overse, at Maja Alm faktisk også løb sig til en podieplads som nr 6, og reelt kun de 20 sek fra bronzen, som hun satte på første mellemtid. Jeg har endnu ikke de helt præcise tider eller kommentarer fra Maja- men det kommer senere.