Skip to main content

Udtagelse til VM 2011

| Administrator | Nyheder 2011

VM Holdet 2011 er både et hold med realistiske medaljechancer og et hold for fremtiden.

Målet med Vision 2015 er at have individuelle medaljekandidater ved alle mesterskaber i perioden 2010-2016, samt udvikle løbere til dette niveau. Derfor består dette års VM-hold både af realistiske individuelle medaljekandidater, og fokuserer på kommende talenter.
Kvinderne i dansk orientering sætter standarden og har gode chancer for at lave topresultater ved både Maja Alm og Signe Søes. Begge har I år vist et højt niveau i World Cuppen, og bliver spændende at følge individuelt. Sammen med juniorverdensmester Ida Bobach udgør de ligeledes stafetholdet, og er en oplagt mulighed for topresultater.
På herresiden har foråret været præget af mere svingende præstationer, men der også været lyspunkter, især på sprint. Niveauet er pt. ikke på det niveau landsholdet arbejder imod, derfor har landsholdsledelsen besluttet at skære igennem og fokuserer på fremtiden.

Christian Bobach har igennem de sidste 2 måneder haft problemer med en skade. Skaden kræver nu 100% fokus for at hele, efter konsultation hos Team Danmarks eksperter er det vurderet at han ikke kan nå at blive klar til VM.

I forbindelse med udtagelsen, er der i samarbejde med Junioreliten blevet foretaget en individuel vurdering af de bedste juniorer.

Damer:
Ida Bobach, Silkeborg OK
Maja Alm, OK HTF Haderslev
Signe Klinting, FIF Hillerød
Signe Søes, OK Pan

Herrer:
Christian Christensen, OK Pan
Claus Hallingdal Bloch, OK Pan
Rasmus Thrane Hansen, Søllerød OK
Søren Bobach, Silkeborg OK
Søren Schwarz Sørensen, FIF Hillerød
Tue Lassen, Faaborg OK
Der udtages ingen reserver

Distancerne fordeles endeligt i forbindelse med VM-fortræningslejren d. 10-17/7, og offentliggøres herefter.

Evt. spørgsmål i forbindelse med udtagelsen bedes rettet til landstræner Lars Lindstrøm på telefon 41 96 93 73

http://www.woc2011.fr/