Skip to main content

Uændret divisionsreglement

| Administrator | Nyheder 2011

Divisionsreglement forbliver uændret frem til 1. januar 2013.

Forslaget fra den nedsatte arbejdsgruppe til ændring af divisionsreglementet har været til høring i de tre kredse. På baggrund af bemærkningerne herfra, kan HB konstatere, at der ikke umiddelbart er tilslutning fra klubberne til, at ændre divisionsreglementet i den retning, der var foreslået.


HB har derfor besluttet, at Divisionsreglement forbliver uændret frem til 1. januar 2013 samt at opfordre medlemmerne til at indsende forslag til ændring af divisionsreglementet til Plan-udvalget, som i praksis står for reglementsændringer. Forslag mv. kan mailes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. helst inden udgangen af oktober måned 2011.

Ud fra de indsendte forslag vil der blive udarbejdet nye forslag, dels et nyt forslag, hvor de netop foreslåede reglementsændringer vil blive justeret, dels et mere konservativt forslag, der bygger på justeringer af det nuværende reglement. Her skal der bl.a. tages hensyn til, at der er kommet flere ældre løbere.

Forslagene forudsættes klar i foråret 2012, så de kan komme med på kredsmøderne i begyndelsen af juni 2012 og forelægges HB på dettes møde i september 2012. Herved sikres den nødvendige tid til opdatering af diverse Edb-programmer.

Procedure vedrørende øvrige reglementsændringer pr. 1.januar 2013 vil blive meddelt senere.