Skip to main content

Juniorlandsholdet træningslejr i Polen

| Administrator | Nyheder 2011

Juniorlandsholdets intense 4-dages træningslejr i Wejherowo ved Gdansk

Netop hjemvendt fra juniorlandsholdets intense 4-dages træningslejr i Wejherowo ved Gdansk kunne juniorlandsholdstræner Emil Thorsen søndag aften begejstret berette om et dansk landshold, der er rigtig godt på vej med de sidste forberedelser inden JWOC i begyndelsen af juli.

Undervejs løb holdet de samme baner, som det svenske og polske juniorlandshold havde løbet i forbindelse med Baltic cup 2 uger tidligere. Og på alle distancer viste de danske løbere sig rigtigt godt løbende. Ydermere er holdet stort set skades frit. Kun en enkelt løber skal holde lidt igen med træningsmængden af hensyn til sine skinneben.

Undervejs blev der arbejdet med hård teknisk træning for at få rigtig fat i teknikken, der skal anvendes i det polske terræn. En del tid blev brugt på individuel coaching og på at tale om løbernes målsætninger.

De danske stafethold er sat:

1)\tThor Nørskov, Andreas Boesen og Marius Thrane Ødum
2)\tMikkel Sørensen, Jakob Edsen og Lars Hjerrild

1)\tIta Klingenberg, Emma Klingenberg og Ida Bobach
2)\tNicoline Klysner, Stine Bagger Hagner og Camilla Søgaard

De enkelte ture blev trænet specifikt og talt igennem med løberne.

Søndag var sidste træningsdag. Træningen var planlagt af Flemming Jørgensen. Den var henlagt til terrænet Biala Rezka, der ifølge Emil ligger ganske tæt på det terræn, hvor langdistancen skal løbes. Med Emils ord var der tale om en rigtig fed, rigtig hård træning med fint mange vejvalgsmuligheder.

Tilbage er at få løbernes form til at toppe rigtigt og så ellers glæde sig til det går løs.