Skip to main content

Nyt trænerteam for junioreliten

| Administrator | Nyheder 2011

Emil Thorsen og Bjarne Hoffmann overtager ledelsen af juniorlandsholdetPå weekendens juniorsamling på Fanø blev juniorgruppen introduceret til det nye juniortrænerteam. Efter seks sæsoner med Lars lindstrøm ved roret overtager Emil Thorsen og Bjarne Hoffmann styringen af juniorlandsholdet.
De er begge yderst kompetente og dedikerede til projektet, så forventningerne til dem er store. Emil Thorsen har været med i juniorarbejdet det seneste år som teknisk træner, og han indtager nu en koordinerende rolle i trænerteamet. Emil Thorsen er bosiddende i Århus, hvor han i de seneste år har studeret – samtidig med dette har han i en årrække være klubtræner i OK PAN. Derudover er han uddannet diplomtræner og har en stor indsigt i de tekniske elementer i Orientering.
”Jeg elsker at hjælpe vores dygtige løbere i periode af deres liv, hvor der sker rigtig meget og mange vigtige valg tages. Jeg ser det som min store opgave, og som et privilegium, at støtte og vejlede vores juniorer på alle aspekter af deres satsning. I forhold til skole, familie og ungdomstræning skal der tages svære valg i denne periode, og her gælder det om som træner, at kunne rådgive og hjælpe udøverne på vej.” siger Emil Thorsen.


Bjarne Hoffmann har igennem de seneste 10 år været en del af elitearbejdet i DOF. Bjarne Hoffmann har fungeret som talentcentertræner, kraftcentertræner og damelandsholdstræner og desuden været med til flere internationale mesterskaber som træner og leder, så han er en af de mest rutinerede trænere forbundet har. Bjarne er bosiddende i Hobro og arbejde til dagligt som flyveleder. Bjarne er derudover uddannet diplomtræner og har i de seneste to år arbejdet med forbundets sponsoraftaler og lavet koordinerende arbejde i regi af eliten.

Bjarne Hoffmann siger følgende om den kommende opgave”
”For snart 10 år siden i ’Projekt kontinuitet i Landstræneransættelsen´, definerede jeg, i forbindelse med en opgave i sports-psykologi, min trænerfilosofi. Den lød: ’Udvikling gennem Glæde’ & Glæde ved Udvikling’. Essensen i filosofien er, at det primært handler om at udvikle udøveren/individet og huske at tage glæden med på rejsen, for uden Glæden stopper rejsen alt for tidligt. Samtidigt handler det også om, at få udøveren til at glæde sig over sin udvikling og have fokus på læring frem for resultater - fokus på udvikling og ægte glæde er vigtigt brændstof i den læringsproces, det er at nå verdenseliten. Min tid i elitearbejdet har budt på mange forskellige opgaver, men min begejstring og glæde ved trænergerningen er det bærende element, så det er med stor entusiasme jeg begynder på opgaven sammen med Emil Thorsen og alle de dygtige løbere. Jeg glæder mig…”

Det er et utrolig kompetent team der indtræder i ledelsen af junioreliten - efter seks år med en stærk udvikling i junioreliten bliver udfordringen fremover fortsat udvikling og fastholdelse af det høje niveau. I løbet af foråret vil juniorlederne forsøge at rekruttere flere ledere til arbejdet – herunder specielt kvindelige ledere.

Spørgsmål vedr. ovenstående kan rettes til:
Direktør Mads Ingvardsen, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.