Skip to main content

Sæsonafslutning med ranglisteafgørelse

| Administrator | Nyheder 2010

Afgørelserne i TRIMTEX, GARMIN og Combineering CUP falder i weekenden

Det er efterhånden en tradition, at årets ranglister afgøres med sprint og det klassiske langdistanceløb, Jættemilen i Nordsjælland anden weekend i november. I år er det med AL-sprinten i Hillerød og med Jættemilen få km derfra i Store Dyrehave.

Det forlyder, at FIF Hillerød og OK 73 står klar med gode kort og spændende baner til afgørelsen af de tre ranglister: TRIMTEX cup for seniorer, Combineering Cup for juniorer og GARMIN Cup, som er holdkonkurrence for senior. Selvom der er klare tendenser i stillingerne, er det langt fra alt, der er afgjort.

I holdkonkurrencen GARMIN Cup fører OK Pan i både herre- og dameklassen, men startlisten lægger op til en drabelig tvekamp med Tisvilde Hegn OK i herreklassen, mens Farum OK nok får sværere ved at udfordre i dameklassen.

I seniorraglisten, TRIMTEX Cup har veteranen René Rokkjær, OK Pan, gode muligheder for at forsvare forspringet til RunO Olsen fra Tisvilde Hegn OK og klubkammeraten Rasmus Djurhuus.

I juniorranglisten Combineering Cup, er juniorverdensmester Ida Bobach, Silkeborg OK, helt suveræn og i herrejunior har Marius Thrane Ødum de bedste kort på hånden med et løb mere end juniorverdensmester Rasmus Thrane Hansen.

Men meget kan stadig ske i de sidste konkurrencer, hvor søndagens Jættemil i sin egenskab af sæsonfinale under alle omstændigheder tæller i sammentællingen.

AL-sprinten afholdes fra Biblioteksparken i Hillerøds centrum med start fra kl. 13.00 og afgørelser i de 4 eliteklasser mellem kl. 13.30 og 14.15. Søndagens Jættemil har start på Overdrevsvejen lige sydøst for Hillerød med afgørelse i eliteklasserne fra kl. 11.30-12.30.

http://www.orientering.dk/fif/loeb/sprinten/indbydelse.asp