Skip to main content

Mindeord for Mogens Nielsen

| Administrator | Nyheder 2010

Et stærkt og markant træ er faldet i den skov, der som en stærk støtte omkranser dansk orientering. Mogens Nielsen, tidl. formand for OK PAN, og mangeårig kasserer for DOF’s Venner sov stille ind, tirsdag den 26. oktober 2010.
Mogens havde gennem lang tid kæmpet med sin ukuelige optimisme og stærke vilje mod svær sygdom, men måtte give op til sidst.

Vi kendte alle Mogens og værdsatte hans stærke og gode holdninger, der i meget stor udstrækning har sat sit præg på Dansk Orienterings-Forbund, arbejdet i Nordkredsen og udviklingen af hans egen klub - OK PAN. Mogens brændte så meget for orientering, at han gennem mange år var den drivende kraft bag DOF’s Venner, der - med Mogens som økonomisk ankermand - voksede sig stor med mange medlemmer, hvorved Vennerne blev i stand til at yde en markant og stor støtte til ungdomsløbere og talentudvikling indenfor vores sport.
Jeg lærte Mogens at kende gennem mange fælles møder i kreds og forbund, og især ved både udfordrende og hyggelige samtaler på stævnepladserne. Mogens står for mig, som et stærkt eksempel til efterfølgelse i hans vedholdenhed og trofaste opbakning til orientering, også selvom han ikke var aktivt løbende de sidste mange år.

På vegne af Dansk Orienterings-Forbund er der al mulig grund til at være taknemmelige for Mogens’ indsats.
Mine tanker og kondolence går til familien. Æret være Mogens’ minde.

Bisættelsen finder sted lørdag, den 30. oktober 2010 kl. 10.00 fra Holme Kirke i Århus.

Helge Søgaard
forbundsformand