Skip to main content

Overskud fra salg af JWOC-buff og JWOC- løbetrøjer

| Administrator | Nyheder 2010

Pengene er allerede omsat til træning i Polen. Her afvikles JuniorVM 2011

Knap var den sidste medalje hængt om halsen på en glad vinder ved JWOC i Nordjylland, før de danske juniorerne havde fokus på næste års JuniorVM i Polen.

Men træning i relevante terræner er ikke uden omkostninger, så derfor var overskuddet fra buff og løbetrøjer meget velkommen.

Det sidste års tid har Eliteudvalget solgt specialdesignede JWOC-buff og JWOC-løbetrøje. Formålet var at synliggøre JWOC på dansk grund og samtidig tjene lidt ekstra penge.
Der er nu udsolgt, kassen er gjort op og overskuddet fra salget blev på 10.000 kr. Disse rare penge er blevet tildelt 8 løbere fra junioreliten som træningsstipendie.

I starten af august tog syv løbere fra junioreliten selv initiativ til at deltage i en træningslejr i Polen med henblik på JuniorVM 2011.
Astrid Ank Jørgensen fortæller, at træningspassende var velorganiserede og terrænet visse steder meget ligner Silkeborg Skovene.
- Der var deltagere fra flere andre lande bl.a. England, Norge og Polen – og vi blev forkælet på hotellet!
- Der var dog et lille problem: Arrangørerne kunne ikke tale engelsk – og vi kunne ikke polsk. Heldigvis kunne de polske juniorer bruges som tolke!

De syv løbere var:
Stine Bagger Hagner, Silkeborg OK - Camilla Søgaard, Horsens OK - Lars Hjerrid, OK Pan - Jakob Ekhard Edsen, Århus 1900 - Marius Thrane Ødum, OK Birkerød - Andreas Boesen, OK Roskilde - Astrid Ank Jørgensen, Horsens OK.
Med på turen var også Mikkel Sørensen, OK Melfar og Mogens Hagner, OK Silkeborg.

- Mogens sprang til i sidste øjeblik. Der gik koks i aftalen med biludlejningsfirmaet og han reddede turen ved at køre os hele vejen til Polen.
- Mogens blev vores helt!

Den ottende junior der fik glæde af overskuddet fra salget er Ida Bobach, Silkeborg OK