Skip to main content

600 til start i JWOC Tour

| Administrator | Nyheder 2010

Stævneleder Walther Rahbek glæder sig over opbakningen til JWOC 2010.

Flest danskere, men også mange udlændinge deltager i de seks løb på JWOC Tour, der afvikles samtidig med juniorverdensmesterskaberne i Nordjylland i starten af juli.

Hvert af de seks løb har i snit lidt flere end 600 løbere. Flest deltagere er der til mellem i Kollerup, hvor 750 løbere er tilmeldt. Færrest til City Sprint, hvor 450 publikumsløbere prøver kræfter med byens gader og baggårde.

- Det er en positiv overraskelse, at vi kommer op på 750 løbere, hvor der er flest. Vi havde kun turdet håbe på 400 deltagere. Det betyder en større synliggørelse af selve juniorverdensmesterskaberne og giver mere stemning på stævnepladserne, siger stævneleder Walther Rahbek.

Han glæder sig også over, at 303 løbere fra hele 37 forskellige nationer deltager i JWOC. Nogenlunde samme antal som i Italien sidste år.

- Det er dejligt, at alle nationer bakker op omkring JWOC på trods af, at det er dyrt at deltage, og det er krisetider, siger Walther Rahbek.

JWOC Tour starter med løb i Blokhus søndag den 4. juli, mens det første JWOC løb er Sprint mandag den 5. juli i Aalborg Universitet.

http://www.jwoc2010.dk/