Skip to main content

Sne eller ej - sæsonen starter i Nordjylland

| Administrator | Nyheder 2010

1700 deltagere - og nogle hårdt arbejdende arrangører - trodser vinterens sidste krampetrækninger

Det kan godt være, at vinteren har svært ved at slippe sit tag i det Nordjyske, men det kan orienteringsentusiaster ikke tage sig af. Advarslen fra for 14 dage siden om, at sneen ville blive liggende indtil løbet fik kun et fåtal til at melde fra, således at der er over 1700 tilmeldte sæsonstarten ved Nordjysk 2-dages her i weekenden.

"Der er vel små 20 cm sne tilbage i skoven, men den smelter hurtigt i disse dage. Vi har arbejdet hårdt med at fjerne sne fra P-pladserne og vi har fjernet den værste sne fra stævnepladserne. Det største problem vi har tilbage er, at stierne kan være svære at se for de mindste, så de skal nok overveje at tage mor eller far eller en anden med i skoven" fortæller stævneleder Ole Thomsen, der har været rundt og inspicere forholdene i terrænerne i dag.

Men ikke mere om sne - en lang række juniorer stiller op i weekendens løb - der samtidig er sæsonpremiere på juniorcuppen Combineering Cup - selvfølgelig for at træne i relevant terræn for årets helt store begivenhed i Danmark: Junior VM med base i Aalborg i starten af juli måned. Sne eller ej, så vil løbet give en fornemmelse af, hvilke af juniorerne, der vil være klar til at kæmpe om de attraktive landsholdspladser senere på året.

Ved løbet vil et antal gavekort fra en af DOF's store sponsorer, LØBEREN - der selvfølgelig også er på plads på stævnepladsen - blive delt ud til en række af de dygtige juniorer.

Så alt i alt glæder vi os til en dejlig weekend med sæsonstart på Danmarks top.

http://nordjysk2dages.dk/