Skip to main content

Nyt MTB-O reglement på vej.

| Administrator | Nyheder 2010

Reglementet i høring indtil 28. februar

Der er et MTB-O Reglement på vej for første gang i dansk orientering. Reglementet bruger samme systematik og i mange tilfælde samme indhold som vort løbsreglement, som senest blev revideret i 2009.

Johan Holkmann Jacobsen har på vegne af MTB-O gruppen udkast til MTB-O Reglement til HB, som har behandlet udkastet på HB-mødet i januar 2010.

Det er samtidig besluttet, at det foreliggende udkast skal sendes i høring hos klubber og andre interesserede i februar 2010.

Du / I kan derfor i perioden 1. – 28. februar 2010 sende dine bemærkninger, forslag eller lign. vedr. det kommende MTB O Reglement til

enten

Johan Holkmann Jacobsen - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

eller

Thomas Lindschouw – Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Efter kommentarer og forslag er indkommet vil disse blive præsenteret for HB, som forventes at vedtage det endelige MTB O Reglement på HB-møde i april 2010. Via linket heruder kan reglementet hentes.


Med venlig hilsen

Thomas Lindschouw
Fmd. f. DOF’s planudvalg

http://mtb-o.do-f.dk/log/subpages/MTB_O_reglement.pdf