Skip to main content

Rune Olsen viser flotte takter

| Administrator | Nyheder 2010

Seniorherrerne tog hul på 2010 med optaktssamling mod VM i Trondheim

Der bliver sikkert ikke mange ligheder mellem det dybfrosne snefyldte Göteborg-terræn, som seniorherrerne trænede i denne weekend, og de tunge moser i Trondheim, hvor VM afgøres til august. Men alligevel er det rigtigt positivt, at "de gamle" bestemt ikke har givet op efter ændringerne af elitegrupperne før denne sæson. Rune Olsen og Christian Nielsen var med helt fremme i den stærkt besatte træningskonkurrence, der blev afholdt samtidig med samlingen. Se link nedenfor til resultaterne.

Ellers brugte de syv deltagende herreløbere - de tre fra den nye elitegruppe, de to ovennævnte og 2009's danmarksmester på Lang, Rasmus Djurhuus, og ranglistevinder Christian Christensen - samlingen fra torsdag til søndag på 5 hårde træninger og på foredrag fra internationale stjerner, blandt andet Norges legendariske landsholdsstjerne, Ketil Bjørlo, der fortalte om Trondheim-terrænet og hvordan man bedst forbereder sig på strabadserne dér.

"Det var en meget løfterig samling, der til fulde viste, at de mere rutinerede landsholdsløbere stadig har niveau og motivation til at gå efter topresultater i den kommende sæson." fortalte en tilfreds landstræner, Åke Jönsson, sent søndag aften.

De danske dameløbere har valgt andre veje mod 2010. Signe Søes er p.t. i Sydafrika og Maja Alm og Zenia Heilskov Mogensen passer deres træning i dejligt sommervejr i New Zealand. Så alt i alt er meldingen: De danske seniorer er godt på vej mod sæsonen 2010.

http://www.ifkgbgol.nu/