Skip to main content

Ny projektleder i DOF

| Administrator | Nyheder 2009

I forbindelse med projektet "poster i skoven" starter Anne Marie V. Kamilles 1/8 2009 som projektleder i DOF.

Anne Marie er 34 år og cand. scient i kulturgeografi med speciale i naturforvaltning. Hun kommer fra en stilling i Friluftsrådet, hvor hun var ansat som konsulent. Her arbejder hun frem til udgangen af juli, hvorefter hun skifter til DOF. I Friluftsrådet er/var Anne Marie projektleder for partnerskabsprojektet Naturrum, som er et stort projekt omhandlende ubemandede faciliteter og ubemandet formidling i naturen. Her har hun stået for konceptudviklingen, lanceringen og udviklingen i samarbejde med lokale partnerskaber. Anne Marie er geograf af den sidste årgang som nåede at blive undervist i god gammeldags kortlære. Hun er ikke orienteringsløber, men har som geograf en drivende passion for kort og kartografi.


Anne Marie starter i DOF mandag den 3/8 2009. Hendes primære opgave bliver at koordinere, udvikle og markedsføre projektet ”Poster i skoven”. Dette projekt er en stor satsning for forbundet, og en unik mulighed for at udvikle kendskabet til sporten og ikke mindst gøre os mere synlige. Anne Maries store erfaring med lokale projekter og hendes kendskab til de forskellige interesseorganisationer vil helt sikkert kunne løfte projektet væsentligt. Hun vil være behjælpelig med at igangsætte projekter, udvikle eksisterende projekter og give inspiration og ideer til nye. Derudover er ambitionen, at hun skal hjælpe naturvejlederne i gang med få oprettet ”Poster i skoven” som en del af deres aktivitetstilbud. Tag godt imod Anne Marie – det er uden tvivl berigende for DOF, at få hende blandt de ansatte.

Stillingen er på fuld tid og løber frem til 31/12 2011. Lønudgifterne afholdes af projektet "poster i skoven" - se:
http://www.do-f.dk/nyheder/news.cgi?id=4012

Går I med ideerne til at starte et projekt op, så undlad ikke at sende en mail – men grundet sommerferie, så starter vi først op med projektet igen i august.

Spørgsmål omkring ovenstående kan rettes til:
Mads Ingvardsen, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., + 45 41969370