Skip to main content

MTB-O EOC får idag økonomisk håndsrækning

| Administrator | Nyheder 2009

Sport Event Danmark, Tuborgfondet, Danmarks Idræts-Forbund, Wonderful Copenhagen samt Rudersdal Kommune støtter MTB-O EOC

Med sikkerhed for kr. 625.000 i støtte fra eksterne interessenter indgik Forbundet i november måned de endelige aftaler med OK Øst, Birkerød og IOF om arrangementet. I dag kl. 12.00 overdrages 150.000 kr. fra Tuborgfondet.

”Det har været en lang vej, med mange forskellige vejvalg,” fortæller Tage V. Andersen fra stævneledelsen til hjemmeside.

”Siden vi i sommeren 2007 fik besked fra IOF om at vores ansøgning om at huse mesterskaberne var imødekommet, er der blevet arbejdet hårdt på at få det økonomiske grundlag på plads. I første omgang var der tale om at tage ansvaret for European MTB Orienteering Championships, men senere kom et Junior World MTB Orienteering Campionships til, som en yderligere udfordring”

”Midlerne er først og fremmest kommet til stede via et snævert samarbejde med Sport Event Danmark, der også klart er den største bidragyder. Her har direktør Lars Lundov, rådgivet os godt i hele processen, så vi nu står med et stærkt økonomisk fundament for den videre frivillige indsats. Men også Tuborgfondet, Danmarks Idræts-Forbund, Wonderful Copenhagen samt Rudersdal Kommune skal have tak for deres støtte.”

”Det har været et tæt parløb sammen med vores tidligere Generalsekretær i efteråret 2008. Vi har hele tiden gensidigt bekræftet hinanden i at tingene nok skulle falde på plads. Men det er da en lettelse, nu når alt endeligt er bekræftet”, slutter en glad Tage V. Andersen.