Skip to main content

Wild Cards uddelt til Silva Junior Cup

| Administrator | Nyheder 2009

Efter en flot udvikling i løbet af foråret, er Nanna Dybdal Abrahamsen og Søren Schwartz Sørensen tildelt Wild Cards til Juniorelitens samling i Sverige d. 21-24/5.

Forårssæsonen er snart slut, og mange danske juniorer har vist rigtig flotte takter. Både Nanna Dybdal fra Århus 1900 og Søren Sørensen fra FIF HIllerød har igennem sæsonen hidtil vist at de mener det alvorligt, når de i weekenden løber Junior-VM og NOC-testløb i Sydjylland.

Begge løbere har udviklet sig meget positivt i løbet af vinteren og foråret, og Junioreliten har derfor besluttet at give dem en ekstra chance på samlingen i Sverige d. 21-24/5. Tildelingen af de to Wild Cards skal ses i et fremtidig perspektiv, hvor Junior-VM i 2010 er hovedmålet. Junioreliten vil derfor gerne give de to løbere mere inspiration til deres fremtidige satsning.

I weekenden afvikles der udtagelsesløb til Junior-VM, NOC og EYOC, og det bliver spændende at følge de to, samt flere andre lige uden for Junioreliten, i deres kamp for at komme til Junior-VM. Intet er afgjort endnu, især ikke når der både på pige- og drengesiden er 8-10 løbere der kæmper om pladserne.

Udtagelseskriterier og mere information om testløbene kan findes ved at klikke på linket nedenfor.

http://elite.do-f.dk/elite/Nydetail.asp?Id=1239