Skip to main content

COWI støtter talentudviklingen i dansk orientering

| Administrator | Nyheder 2009

I samarbejde med COWI har DOF fået sin egen DOF-buff.

COWI, der er samarbejdspartner på COWI-ligaen (Danmarksturneringen)og leverandør af materiale til fremstilling af orienteringskort, har ønsket at udvide samarbejdet med DOF og støtter i 2009 forbundet med yderligere 20.000 kr. kontant.

Det synlige bevis på denne støtte er en DOF-buff og den nye landsholdskollektion, der i samarbejde med TRIMTEX præsenteres til NOC i juni.

DOF-buffen udbydes kun i 150 eksklusive eksemplarer, så man skal være hurtig, hvis man vil sikre sig en af disse unikke buff´s.

Prisen er 150 kr. pr stk. eller 250 kr. for 2 stk.

Buffen kan bestilles fra idag hos ’Elite- og talentudviklingskoordinator’ Bjarne Hoffmann, på e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Buffen præsenteres i forbindelse med weekendens juniortestløb.

Som et ekstra ”krydderi”, tilbydes det, at få sin DOF-buff signeret af én af vores dygtige landsholdsløbere.


Buff:

En buff er en multi-funktionel hovedbeklædning i tyndt elastisk stof, formet som et rør uden syninger. Den kan anvendes på alle årstider som enten hue, hårbånd, tørklæde for mund/næse, halstørklæde, hår-elastik, svedbånd etc. DOF-buffen er valgt i hvid grundfarve, så du bedre kan anvende den om sommeren i varmt vejr.